In data de 04.06 mi- am dat demisia cu preaviz,in data de 15.06 ar fi trebuit sa primesc salariul ,eram deja amenințată de 3 zile ca nu îmi va da salariu.Fiind sătulă de jigniri mi-al depus pe 16.06.2018 ,a 2 demisie fără preaviz invocând neplata salariului . Azi eu am început deja serviciul la noul job. Astăzi am primit răspunsul la demisia trimisa și pe mail cum ca am eu către firma o datorie către firma și anume un infotrip in care am fost trimisa de firma fără sa mi se spună vreodată ca va trebui sa platesc acest infotrip sau sa fie specificat in vreun contract . Dorește de asemenea sa m-a dea in judecată pt.neprezentare la serviciul .Legal poate sa m-a dea in judecată?
Nu am nici-o dovada ca am platit.Dar managera a facturat un serviciu care a fost realizat cu 1 luna de zile in urma.Asta nu este legalitate? Data facturării de la furnizor este data de 14 Februarie pt. biletele de avion și data de 15 Martie pt. cazare.,vacanta a fost realizată in data de 17.05. și factura către client(adică eu) a fost realizată in data de 15 Iunie .
Din cate cunosc, evidenţierea în contabilitate a operaţiunilor economico-financiare consemnate în documentele justificative se efectueaza în mod cronologic şi sistematic,
Demisie
claudia104
eu mi am dat demisia cu acordul ambelor parti si a trecut o luna de cand nu mi s-a facut lichidarea pe motiv ca sunt cercetata de lipsa in gestiune.ce am de ... (vezi toată discuția)