avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate capata Dosar Penal de la o pastila de Xanax?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate capata Dosar Penal de la o pastila de Xanax?

Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare pentru ca nu mai pot dormi noaptea, Am avut un accident auto in urma unei neatentii la volan. Sunt cercetat penal pentru autovatamare, Se asteapta rezultatul probei de sange. Inainte de culcare am consumat o pastila de Xanax si am dormit cam 3-4ore. Nu consum frecvent dar de la multa oboseala nu mai reusesc sa adorm, am tot citit pe net ca este posibil sa am o gramada de probleme de care nu eram constient, Credeti ca de la o pastila pot face inchisoare? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Addam, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:12, 6 Decembrie 2018
Http://lege5.ro/Gratuit/gq2tanrs/ordinul-nr-87-2003-pentru-aprobarea-listei-afectiunilor-medicale-incompatibile-cu-calitatea-de-conducator-de-autovehicule-sau-tramvaie-si-a-listei-substantelor-cu-efect-psihoactiv-contraindicate-condu

Ctrl-F Alprazolanum.

Asta e din punct de vedere formal. Nu stim ce ar iesi la analize.
Va multumesc mult pentru raspunsuri! O sa aflam pana la urma. Dureaza oricum vad. Doamne Ajuta!
A trecut ceva timp. Voiam sa stiti ca am scapat! Totul s-a terminat cu bine! Analizele de sange au iesit bune, iar dosarul nu a inaintat la Parchet si s-a clasat, mi-am recuperat permisul auto dupa o perioada de timp. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat. Odihna si pace! Va doresc numai bine si va multumesc pentru raspunsuri. Cand eram disperat a contat mult orice parere.

Addam a scris:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! O sa aflam pana la urma. Dureaza oricum vad. Doamne Ajuta!

Ma bucur ca v-ați liniștit.
V-am spus că nu o sa aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente contraindicate soferilor blakkiss blakkiss va salut. de ceva vreme am auzit si eu de substante interzise soferilor.eu am permis din 95, si in urma unor suparari puternice de acum 6 ani, am facut o ... (vezi toată discuția)
Buna seara !! pe data de 25 august 2024 am fost oprit de un echipaj ... Alin2294 Alin2294 Buna seara !! Pe data de 25 August 2024 am fost oprit de un echipaj de poliție referitor la un control în trafic !! Am fost testat cu drug-testul ieșind ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)