avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Decizie de impunere pentru creante mai vechi ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Decizie de impunere pentru creante mai vechi neprescrise

Cum pot emite o decizie de impunere pentru creante mai vechi neprescrise , dar pentru care nu exista decizii de impunere emise si confirmate? Conform codului de procedura fiscala nu am gasit o prevedere expresa in acest sens. Exemplu: Pot emite acum in anul 2018 o decizie de impunere pentru creante din perioada 2013-2017 ? Mentionez ca bunurile pentru care trebuie emise decizii de impunere sunt declarate in termen de catre contribuabil.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decizii de impunere pentru regularizare - retroactive corghy corghy In calitate de PFA nu am primit de la ANAF decizii de impunere pentru: - regularizarea anuala a CASS pentru anii 2013, 2014, 2015, 2016 - regularizarea ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare respinsă ca tardivă. mai este vreo cale de atac sau de rezolvare? Doru Radu Doru Radu Pe fond mi s-a respins contestatia la titlu executoriu ANAF, ca tardiva, n-am depus-o in 15 zile. De la data comunicarii titlului executoriu, initial am ... (vezi toată discuția)
Anaf- somatie si titlu executoriu L.V. L.V. Buna ziua! Am primit un titlu executoriu de la ANAF in care se specifica ca datorez niște sume pentru contribuții sociale datorate de persoane care ... (vezi toată discuția)