1. In urma somatiei privind evacuarea unui imobil trimisa de executor, debitorii au formulat o contestatie, urmare a careia instanta de judecata a fixat termenul de judecata si le-a pus in vedere sa plateasca suma de 2900 lei reprezentand taxa de timbru. Debitorii formuleaza cerere de reexaminare, cerere ce le-a fost respinsa. La data fixata pentru judecarea contestatiei, avocatul debitorilor cere un nou termen, intrucat acestia nu au primit Incheierea prin care le-a fost respinsa cererea de reexaminare, cerere aprobata de judecator, acordand termen in septembrie.
Intrebarea mea este: A procedat corect judecatorul, mai ales ca solutia cu privire la respingerea reexaminarii a fost publicata in aceeasi zi pe portal?
2. A procedat corect judecatorul, netinand cont de cererea mea prin care am solicitat strigarea dosarului dupa ora 11:30, depunand o data cu aceasta si dovada motivului pe care s-a bazat aceasta cerere?
Ce pot face in acest caz?
Comunicare incheierii
ili47
Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare ,
Cand primeste ... (vezi toată discuția)