avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate Evaluare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate Evaluare imobil

Bună ziua. As vrea sa știu cat e valabilă o evaluare. E vorba de un apartament pt care trebuie făcută succesiune și ar trebui despăgubit unul din moștenitori. Restul moștenitorilor care ar rămâne cu apartamentul si in care locuiesc în prezent, vor să-i aducă îmbunătățiri (renovare) și ar dori să facă evaluarea înainte de renovare pt a nu creste valoarea cotei de despagubit. Sper că m-am făcut înțeleasă... Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DeaSel2012 , utilizator 16:41, 20 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evaluarea imobilelor au la baza grila de evaluare imobiliara a notarilor. In mod normal, evaluarea este valabila pana se schimba grila. In timp, valoarea apartamentului poate creste/ scadea.
Ar trebui sa faceti succesiunea cat mai repede dupa evaluare.
Mulțumesc pt răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmbunătățirile făcute imobilului imediat după deschiderea succesiunii pot influența valoarea masei succesorale? andr87 andr87 Aș dori să știu, dacă voi chema un expert pentru a evalua valoarea apartamentului (care reprezintă masa succesorală în urma decesului tatălui meu), voi ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri succesiune Wanna2211 Wanna2211 Buna seara. Se da următoarea problema pentru care am nevoie de un sfat. In urma decesului bunicilor dezbatem succesiunea pentru următoarele bunuri:1 ... (vezi toată discuția)
Despagubire iesire din indiviziune bubujxj bubujxj Buna ziuam am o mare rugaminte. Sotul bunicii mele a decedat si la 1 luna ne-am trezit cu o fiica legitima a acestuia de care nimeni nu avea habar. Bunica ... (vezi toată discuția)