avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 2 amenzi totalizeaza 15 puncte.Care este procedura ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

2 amenzi totalizeaza 15 puncte.Care este procedura ?

Buna ziua,

Va scriu sa va intreb care este procedura.Trebuie sa primesc acasa o notificare care ma obliga sa ma prezint cu carnetul ? Daca nu ma prezint ce se intampla ? Se suspenda pe 30 zile sau 90 zile.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:11, 3 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Veti primi acasa o adresa prin care o sa fiti anuntat ca in termen de 5 zile sa depuneti permisul de conducere la unitatea de politie pe raza careia domiciliati sau aveti resedinta . Acesta urmeaza sa vi- l ridicati dupa 30 de zile.
Daca nu va prezentati o sa fiti sanctionat si se va prelungi durata de suspendare cu inca 30 de zile.
Cu stima !
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare 90 de zile Sabin claudiu Sabin claudiu Buna ziua...am avut permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile...pt depasirea vitezei in localitate...am stat 90 de zile plus dovada...nu am dat nici un ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis eucristi eucristi Daca ma poate ajuta cineva cu o explicatie: am trecut pe rosu intr-o intersectie aglomerata, semafor pt pietoni, politistul mi a retinut permisul si mi a dat o ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere > producere accident Iulian_G Iulian_G Buna ziua! Pe 09 iulie nu am acordat prioritate si s-a soldat cu accident, doar daune materiale, fara raniti. Am mers la politie pentru constatare, cu ocazia ... (vezi toată discuția)