avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sucessiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sucessiune

As dori sa situ care sint optioneel mele in cazual urmator
Total meu a murit in urma cu 2o de ani.
Nu eram in tara
Mama mea a fact successiune, cu frati mei si soramea, pe mine nu mau declarat. Nu au cerut procura
Sora mea mia pus dupa un timp ca nu am fos declarata ca mostenitor.
Mama mea a murit recent , si mi sa spus ca nu fot fi declarata acum, pentru can nu am fost mentionata in succesiuneadupa tatal meu.

Care sint optiunile mele. Pot sa deschid sucessiunea dupa tatal meu. ca sa fiu trecuta ca mostenitor. Trebuie sa anagajez un avocat ? sau pot sa fac asta la notar.
Pot sa fie repercursiuni asupra fratilor mei ama fac asta ?(legale)
Cel mai recent răspuns: Radica64 , utilizator 23:12, 24 Iunie 2018
Contactați un avocat și deschideți o acțiune în instanță pentru anularea certificatului de moștenitor.
Faptul că ați fost omisă la succesiunea după tatăl dvs nu înseamnă că v-ați pierdut orice drept la moștenirea mamei. Sunt mosteniri diferite.
sper ca frati mei nu o sa alba problema, ca nu mau declaat inainte.

Sint Sigura ca mamam mea ia convins sa faca asta, Ia convins sa remonte la parte lor in favoarea frtelui meu mai mic.
Cit ma costa sa dechid processu asta Frati mei (except ala mai mic porte il convint sa fie si el de acorn) sint ok sa redeschid mostenirea daca ei nu o sa aibe probleem ca nu mau declarat ulterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu omiterea unui moștenitor, rezolvări și consecințe Radica64 Radica64 As dori sa situ care sint optioneel mele in cazual urmator Total meu a murit in urma cu 2o de ani. Nu eram in tara Mama mea a fact successiune, cu frati mei ... (vezi toată discuția)
Instrainare de succesiune rusti rusti buna ziua as dori sa aflu cat de usor se poate inlatura cineva de la o mostenire. problema este urmatoarea: fratelui meu i-a decedat tatal, sotia tatalui nu ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor lolo0112 lolo0112 in anul 1990 X renunta la mostenire in favoarea fratelui sau Y, sub conditia ca Y sa transmita la moartea sa intreaga masa succesorala catre fiul sau, nepotul ... (vezi toată discuția)