avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... arhiva mutata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

arhiva mutata

As dori sa aflu adresa (date de contact) unde s-au mutat arhivele din Brad ale Companiei Nationale a Cuprului,Aurului si Fierului-Minvest S.A.DEVA,Filiala BRADMIN S.A. BRAD ,fosta I.M.Barza,E.M.Barza-stiu doar ca s-a mutat la TIMISOARA
Cel mai recent răspuns: lau17mai , utilizator 16:55, 16 Septembrie 2018
in sfarsit am aflat unde sunt arhivele de la IM BARZA..Pentru cei interesati ,se afla la SC ARHILEGO SRL TIMISOARA str.Splaiul Nicolae Titulescu nr.28 sau CP. 1158 OF.P.10 TIMISOARA /.0765459770 Tot aici se afla arhivele de la MINA GHELARI, MINA TELIUC UZINA DE PREPARARE TELIUC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva minvest deva gabrielaghera@yahoo.com gabrielaghera@yahoo.com Buna ziua Imi puteți spune unde sa mutat arhiva SC Minvest Deva filiala Deva(neferoase Deva)? (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)