avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie impunere PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie impunere PFA

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am depus in martie 2017 declaratia privind veniturile realizate pe 2016. Totusi, pana in prezent, nu mi-a fost comunicata decizia de impunere. Am facut m m vizite la ANAF si singurul raspuns care mi-a fost dat a fost ca impozitul a fost calculat ( fara CASS si CAS) si ca trebuie sa astept sa imi fie comunicat. Nu se stie cand si cum. Ce pot face sa grabesc acest proces mai ales in conditiile in care vreau sa inchid PFAul?
Cel mai recent răspuns: rodi2s , utilizator 12:09, 22 Iunie 2018
Puteti sa ii rugati sa va listeze ei pe loc copia dupa decizia de impunere emisa pentru impozit iar pentru ce nu s-a emis la contributii, nu puteti sa-i grabiti Puteti sa incepeti si procedura de radiere de la registrul comertului.
Mi-au listat calculul facut de ei. Dar cum inca comunicarea nu este oficiala, nu sunt obligata sa platesc. Am depus si o sesizare pe formularul lor online solicitandu-le grabirea procesului. Cat despre radierea la ONRC, de acord, pot demara procesul. Dar apoi am 15 sau 30 zile sa fac radierea la ANAF. Pot face radierea cu datorii restante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatii pentru plata impozite si accesorii pentru pfa radiat . dimadumitru520@gmail.com dimadumitru520@gmail.com Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am ... (vezi toată discuția)
Declarații pfa radiat madalinap80 madalinap80 Buna seara. Am depus actele pt radierea unui PFA( norma de venit ) la Onrc. Intrebarea mea ar fi ce mai am de facut/depus la Anaf dupa ce imi iese ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitate impozit forfetar ratoiui ratoiui buna ziua ! Am o firma la care am indeplinit toate demersurile de radiere: dizolvare, lichidare, radiere. Instanta, la fond, a emis o sentinta civila prin ... (vezi toată discuția)