george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

rodi2s 
	    	Utilizator

rodi2s 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dimadumitru520@gmail.com	                   

Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat  la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am ... (vezi toată discuția)
	                    dimadumitru520@gmail.com	                   

Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat  la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am ... (vezi toată discuția)

Lili_Stefan	                   

Buna dimineata.Sora mea a primit o adresa de instiintare a popririi de la anaf-alte venituri din despagubiri+raspundere pf.Am cautat la ONRC si am gasit ca a ... (vezi toată discuția)
	                    Lili_Stefan	                   

Buna dimineata.Sora mea a primit o adresa de instiintare a popririi de la anaf-alte venituri din despagubiri+raspundere pf.Am cautat la ONRC si am gasit ca a ... (vezi toată discuția)

madalinap80	                   

Buna seara.
Am depus actele pt radierea unui PFA( norma de venit )  la Onrc. 
 Intrebarea mea ar fi ce mai am de facut/depus la Anaf dupa ce imi iese ... (vezi toată discuția)
	                    madalinap80	                   

Buna seara.
Am depus actele pt radierea unui PFA( norma de venit )  la Onrc. 
 Intrebarea mea ar fi ce mai am de facut/depus la Anaf dupa ce imi iese ... (vezi toată discuția)