avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Handicap gravcu asistent personal,tip handicap 5 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Handicap gravcu asistent personal,tip handicap 5 mental.

Buna ziua.Va rog sa imi spuneti procedura in urmatoarea situatie.Tatal meu in virsta de 92 de ani are gradul de handicap grav cu asistent personal tip 5 mental.As dori sa fac sucesiunea dupa mama decedata de 4 ani,tatal meu doreste sa renunte la mostenire in favoarea mea(suntem 4 frati) dar notarul mia zis ca nu poate renunta datorita handicapului pe care il are propunindu- mi sa iau legatura cu un avocot deoarece trebuie facuta o actiune in instanta.Nevastamia este asistentul personal a lui tata.Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in aceasta situatie.Este neaparat nevoie sa angajez avocat sau?Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
Traianut, utilizator

Alte discuții în legătură

Handicap grav cu asistent personal. Traianut Traianut Buna ziua.Tatal meu in vîrstă de 92 ani este încadrat cu handicap grav cu asistent personal si as dori sa imi spuneti dacă este scutit la plata impozitului ... (vezi toată discuția)
O persoana incadrata in grad de handicap poate sa lucreze? aafc aafc O persoana cu gradul de handicap I, ( grav), are dreptul de a munci ? Se stie ca persoanele cu handicap grav au dreptul la insotitor, cum se poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi martor intr-un proces de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru un bolnav alzheimer bibliopod bibliopod In urma decesului tatalui meu, vreau sa fac o cerere de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru mama mea, bolnavă Alzheimer în stare gravă. De ... (vezi toată discuția)