avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Handicap grav cu asistent personal.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Handicap grav cu asistent personal.

Buna ziua.Tatal meu in vîrstă de 92 ani este încadrat cu handicap grav cu asistent personal si as dori sa imi spuneti dacă este scutit la plata impozitului pe teren si locuinta sau numai pe locuinta si care este reglementare (legea si articolul).Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Handicap gravcu asistent personal,tip handicap 5 mental. Traianut Traianut Buna ziua.Va rog sa imi spuneti procedura in urmatoarea situatie.Tatal meu in virsta de 92 de ani are gradul de handicap grav cu asistent personal tip 5 ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe veniturile din agricultura persoana cu handicap violetanica violetanica Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti daca tatal meu care are handicap grav (el este scutit de plata impozitului pe locuinta si pensie) este scutit de plata ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe auto privind persoane cu dizabilitati rozaliafrincu rozaliafrincu Sunt asistent personal al fiicei mele suferinde de handicap grav in virsta de 22 ani. Imobilul construit in 2000 este proprietatea familiei mele eu si ... (vezi toată discuția)