avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Separarea de bunuri înainte de căsătorie îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Separarea de bunuri înainte de căsătorie îmi conservă dreptul de proprietate?

Buna ziua,

Urmeaza sa ma casatoresc.Eu am bunuri imobiliare inainte de casatorie. Ce acte ar trebui sa fac si unde pentru separarea de bunuri ?Nu doresc in caz de divort sa ajung la partajul bunurilor mele de dinainte de casatorie.
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 15:12, 23 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunurile dobandite inainte de casatorie raman bunuri proprii, nu va trebuie vreun act in acest sens.
Separatia de patrimonii este o idee buna daca doriti ca bunurile dobandite in timpul casatoriei sa devina bunuri proprii (ale oricaruia dintre soti) si nu comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura separației de bunuri după căsătorie de ... DAE219 DAE219 Care este procedura separației de bunuri după căsătorie de comun acord,a bunurilor proprii înainte de căsătorie și a bunurilor dobândite in timpul ... (vezi toată discuția)
Contract de casatorie krystyb krystyb Am fost casatorit am divortat si nu am facut partajul. Doresc acum sa ma casatoresc cu altcineva. Bunurile sau banii obtinuti in urma partajului din prima ... (vezi toată discuția)
Buna! eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. ... Timea.Melinda Timea.Melinda Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)