avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile tatalui asupra bebelusului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile tatalui asupra bebelusului

In urma unei relatii de concubinaj am un bebelus de 5 luni. Din pacate pentru el nu m-am mai inteles cu mama copilului si am decis sa plec din apartamentul in care locuiam cu chirie. Acum ma ameninta ca nu voi mai vedea copilul pentru ca i-am parasit. Vreau sa stiu daca am drept legal sa vizitez copilul si sa il iau la mine uneori pentru o zi doua
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:03, 24 Iunie 2018
O sa aveti nevoie de hotărâre judecătorească.
Ar fi bine sa va grăbiți sa deschideți proces deoarece poate dura mult...pana sa vedeti copilul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mamei asupra copilului rezultat din concubinaj c mary c mary am trait 10 ani in concubinaj cu un barbat,acum 6 ani nascand un copil. dupa nenumaratele lui infidelitati si umilinte si in urma tratamentului violent verbal ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor dupa relatie de concubinaj ..s.i.m.o.n.a.. ..s.i.m.o.n.a.. Buna seara..am cateva nelamuriri..o relatie de concubinaj de 1 an jumatate din care a rezultat un baietel minor (3 luni in prezent) tatal m.a alungat din casa ... (vezi toată discuția)
Buna! apelez la ajutorul online pentru aceasta problema, momentan ... larisa.coman99 larisa.coman99 Buna! Apelez la accesul online pentru aceasta problema ,momentan ! Trăiesc in concubinaj cu prietenul ,avem un bebel de doar 6 luni și nu ne mai înțelegem ... (vezi toată discuția)