Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
 Gabriel Klein Kiritescu, utilizator 	
			 Ionut1983constanta 
	    	Utilizator

Ionut1983constanta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Stroia George	                   

Buna seara de curand mama mea a fost sa plateasca impozitu la primarie,eu acum 7 8 ani de zile am primit o amenda care nu am platito se auzea ca dupa 6 luni ... (vezi toată discuția)
	                    Stroia George	                   

Buna seara de curand mama mea a fost sa plateasca impozitu la primarie,eu acum 7 8 ani de zile am primit o amenda care nu am platito se auzea ca dupa 6 luni ... (vezi toată discuția)

ndan57	                   

Buna ziua, in cat timp se anuleaza, prescrie o amenda data de primarie ptr. reabilitare termina exterior apartament fara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
	                    ndan57	                   

Buna ziua, in cat timp se anuleaza, prescrie o amenda data de primarie ptr. reabilitare termina exterior apartament fara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)

Bogdan2121	                   

Bună seara,
Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdan2121	                   

Bună seara,
Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)