Problema mea este următoarea: am utilizat o legitimatie de student pentru gratuitate la transport pentru a-mi procura 2 bilete de tren. Legitimatia imi aparținea, insa am facut uz de ea dupa ce m-am retras de la facultate (o data înainte de a mi se elibera dosarul cu actele de studiu, dar după ce venise decizia de aprobare a retragerii de la decanat si o data in aceeasi zi in care mi s-a eliberat dosarul cu actele de studiu si s-a încheiat implicit si contractul cu instituția de învățământ, imediat după eliberarea dosarului). Biletele au fost procurate în luna mai a anului curent, până în prezent nefiind în vreun fel contactată pentru a mi se cere explicatii în privința acestui lucru.
Mai mentionez si ca m-am retras de la facultate inca de anul trecut -2017-, însă decizia de aprobare a retragerii ă venit abia la inceputul anului 2018. În orice caz, procurarea primului bilet a avut loc ulterior venirii acestei decizii.
Al doilea bilet nu a mai fost utilizat
Doresc sa stiu ce posibile infractiuni au fost comise si sanctiunile aferente acestora.
Multumesc!