avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Utilizare legitimatie student nevalabila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Utilizare legitimatie student nevalabila

Buna ziua!

Problema mea este următoarea: am utilizat o legitimatie de student pentru gratuitate la transport pentru a-mi procura 2 bilete de tren. Legitimatia imi aparținea, insa am facut uz de ea dupa ce m-am retras de la facultate (o data înainte de a mi se elibera dosarul cu actele de studiu, dar după ce venise decizia de aprobare a retragerii de la decanat si o data in aceeasi zi in care mi s-a eliberat dosarul cu actele de studiu si s-a încheiat implicit si contractul cu instituția de învățământ, imediat după eliberarea dosarului). Biletele au fost procurate în luna mai a anului curent, până în prezent nefiind în vreun fel contactată pentru a mi se cere explicatii în privința acestui lucru.

Mai mentionez si ca m-am retras de la facultate inca de anul trecut -2017-, însă decizia de aprobare a retragerii ă venit abia la inceputul anului 2018. În orice caz, procurarea primului bilet a avut loc ulterior venirii acestei decizii.
Al doilea bilet nu a mai fost utilizat

Doresc sa stiu ce posibile infractiuni au fost comise si sanctiunile aferente acestora.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
TheodoraW, utilizator
este vorba de inselaciune. insa nu cred sa se mai sesizeze cineva, iar daca ar fi sa fie, va puteti impaca, platind biletul la supra pret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am cazier ma pot angaja la firma de paza floryn33333 floryn33333 in anul 1998 eram navetist, merge-am cu trenul 60 km pana la locul de munca, imi expirase abonamentul de tren de doua zile si in ziua aia am zis sa merg cu ... (vezi toată discuția)
Probleme la facultate - datorita schimbarii numelui pe cale administrativa Ana B Ana B Buna ziua, Am si eu o intrebare. De curand mi-am schimbat numele, mi-au iesit toate actele: buletin, certificat de nastere cu noul nume, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals (cred) Baqherra Baqherra Buna ziua tuturor \"Pe 17.07.2011 am gasit o legitmimatie de sudent si un cupon de calatorii cu reducere 50% pt CFR si aveam intentia de a le preda ... (vezi toată discuția)