avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua,vă întreb,dacă soțul meu este decedat de 2ani,pot deschide dosar de pensionare,deoarece ultimii ani a lucrat in Italia și anul asta ar face anii pentru pensionare.multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare bani pensie persoană decedată Ady3v Ady3v Dacă soțul meu este mort,și anul asta ar fi făcut 67 ani,și a lucrat in Italia că marinar,12 ani.....pot solicita statului italian banii depuși pentru ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? nicolaemastalos nicolaemastalos am 34ani lucrati dintre care 14,5 luni grupa 1, 5ani speciala ,9 ani grupa 2 , 1,4 luni armata , 2ani Italia , 1 an somaj Italia 2 ani fara grupa astia 2ani ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca m am pensionat la limita de varsta cu reducerea ... Câmpean Clara Câmpean Clara As vrea sa stiu daca m am pensionat la limita de varsta cu reducerea vârstei standard de pensionare, având ani lucrați în grupa a 2 a, mai pot lucra pe ... (vezi toată discuția)