avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări steffanias
                      Utilizator

steffanias
                      Utilizator                    

doina kuchta	                   

Am succesiunea facuta la decesul bunicii din care reiese ca detin niste teren intr-o anumita zona. As dori sa intru in proprietatea lui, dar nu stiu ce trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    doina kuchta	                   

Am succesiunea facuta la decesul bunicii din care reiese ca detin niste teren intr-o anumita zona. As dori sa intru in proprietatea lui, dar nu stiu ce trebuie ... (vezi toată discuția)

sara12	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia in care tatalui meu nu i se da dreptul la mostenire. Strabunicul meu a avut mai multe bunuri care i-au ... (vezi toată discuția)
	                    sara12	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia in care tatalui meu nu i se da dreptul la mostenire. Strabunicul meu a avut mai multe bunuri care i-au ... (vezi toată discuția)

colceriumari-bv	                   

Buna seara! In urma decesului bunicului s-a dezbatut masa succesorala privind terenurile in baza unei adeverinte eliberate de Primarie,dupa care am solicitat ... (vezi toată discuția)
	                    colceriumari-bv	                   

Buna seara! In urma decesului bunicului s-a dezbatut masa succesorala privind terenurile in baza unei adeverinte eliberate de Primarie,dupa care am solicitat ... (vezi toată discuția)