Ana Maria Coman 
	    	Avocat

Ana Maria Coman 
	    	Avocat	    

Ionut.X 
	    	Utilizator

Ionut.X 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ionut.X	                   

Buna seara, dupa decesul parintilor noi copiii (6) nu am dezbatut succesiunea. Intre timp, 2 dintre frati au decedat iar eu vreau sa dezbatem succesiunea ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut.X	                   

Buna seara, dupa decesul parintilor noi copiii (6) nu am dezbatut succesiunea. Intre timp, 2 dintre frati au decedat iar eu vreau sa dezbatem succesiunea ... (vezi toată discuția)

Mariana Scurtulescu	                   

Buna ziua,
Mostenitorii parintilor sunt doi frati. La succesiune s-a stabilit de comun acord ca toate bunurile(pamant, casa etc) sa fie proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
	                    Mariana Scurtulescu	                   

Buna ziua,
Mostenitorii parintilor sunt doi frati. La succesiune s-a stabilit de comun acord ca toate bunurile(pamant, casa etc) sa fie proprietate comuna ... (vezi toată discuția)

Anka71	                   

Buna ziua .. Am o nelămurire. 
După decesul părinților,    soția unuia din copii (decedat si fara moștenitori) a primit jumătate din ce i-ar fi revenit ... (vezi toată discuția)
	                    Anka71	                   

Buna ziua .. Am o nelămurire. 
După decesul părinților,    soția unuia din copii (decedat si fara moștenitori) a primit jumătate din ce i-ar fi revenit ... (vezi toată discuția)