avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce?

Am pus ieri 2 intrebat de ce nu mi sa raspu,s?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:03, 27 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră și, cu atât mai mult, nu vă putem garanta un răspuns complet, corect și de actualitate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da nervoasa esti draga ! Daca esti asa grabita, baga manutza in buzunar, scoate ceva pentru un avocat si sa vezi ce repede se desfasoara lucrurile.
Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca exista posibilitatea ca utilizatorii din forum sa nu cunoasca raspunsul la intrebarile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundeti la intrebari ! adis69 adis69 de ce nu raspundeti la intrebarile puse de utilizatori ?.astept de 10 zile un raspuns. (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ? personal ... Rebecca50 Rebecca50 Buna ziua, Pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ? Personal astept raspunsuri la intrebarile mele chiar si de luni de zile . Multumesc (vezi toată discuția)
Informare cony_cony cony_cony imi puteti spune daca se mai dau raspunsuri la intrebari? adica mai pot avea asteptari pentru vreo lamurire? (vezi toată discuția)