avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperari

Am o problema,în luna
Martie am intrat de pe Facebook pe un sait de socializare (îi făcea pubicitate) am intrat însă după 2 saptamani am realizat ca nu e mare lucru de el şi astfel nu am mai intrat,am platit o taxa de 19,96 lei .În luna Aprilie m-am trezit că mi sau retras 239,70 lei,m-am speriat şi m-am adresat Bancii mele sa blocheze aceasta suma caci am crezut ca mia fost atacat contul,am cerut un nou card,am facut o sesizare si la politie pentru cercetari.
În luna Iunie a acestui an,am primit o scrisoare acasă de la acel sait cu sediul in Luxemburg,cum ca suma datorată nu a fost achitată la timp şi că au înaintat spre o firma de recuperări din Bucuresti pentru recuperarea sumei.
Ce as putea face ? Sa achit suma cu costurile suplimentare?
Mentionez ca sunt salariat si detin o locuinta prin programul "Prima Casa" ar putea sa ma afecteze?

Alte discuții în legătură

Înșelătorie site matrimoniale Elena gonea Elena gonea Buna ziua, În urma cu ceva timp m-am înregistrat pe un site de matrimoniale. Am plătit abonament pentru o luna. După această lună mi au fost ... (vezi toată discuția)
Declaratii false facute de catre banca, suma eronata, pot cere daune morale bancii? Bogo333 Bogo333 In urma cu cateva luni mi-a fost virata in cont o suma de 4500 lei, in urma unei greseli facute [u]de functionarul bancii si de persoana care a depus banii, eu ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de socializare? IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si va contactez in legatura cu o problema cu un fost cont a unei retele de socializare(matrimoniale). Pe la inceputul acestui ... (vezi toată discuția)