avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat acționar 1996
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat acționar 1996

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996. Ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la SPIRT Galati si pana acum nu am primit nicio informatie, niciun divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nu stiu ce mai pot face cu acest certificat. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
examen994, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexstaneci , utilizator 22:18, 13 August 2021
Trebuie sa verificati daca respectiva companie este listata la Bursa ori daca societatea a dat faliment, ori s-a desfiintat (lichidat) in aceste doua cazuri certificatul de actionar nu mai are valoare.
Puteti obtineti informatii prin intermediul extrasului de cont de la Depozitarul Central. Extrasul de cont* reprezinta dovada dreptului de proprietate asupra unui numar de actiuni la o anumita data.

Conform informatiilor furnizate de Ministerul de Finante SC SPIRT GHIDIGENI SA a fost preluata de VINCON VRANCEA in 2006.

Adresa la care trebuie să mergeți este Bulevardul Carol I, nr. 34-36, etajele 3, 8 si 9, Sector 2 Bucureşti sau dacă nu locuiți în București, puteți să ii contactati la urmatoarele numere de telefon si adrese de e-mail Informatii Actionari: (021) 408.58.00 Secretariat general:
(021) 408.58.26 Fax (021) 408.58.16 Web: www.DepozitarulCentral.ro;www.RoClear.eu
Email contact@depozitarulcentral.ro PublicRelations@depozitarulcentral.ro l.

Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator
Trebuie singur sa va informati caci nu sunt obligati sa informeze personal fiecare actionar.
si cum se tin adunarile generale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune certificat de actionar MV1 MV1 Buna ziua ! Cum se face succesiunea pentru un certificat de actionar ? Mama mea are un asemenea certificat dar la cei 92 de ani pe care-i are, ii este greu sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificat de acționar Milenca Milenca Buna seara! As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat ... (vezi toată discuția)