avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme urbanism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme urbanism

Buna ziua! Vreau sa construiesc un imobil format din: S+P+2e+M, și Primăria nu mi-a dat decât: S+P+2e.
Vecinul meu, a construit un imobil format din S+P+2e+M( el are eliberată o autorizație de construire cu regim de înălțime format din S+P+2e+M) Menționez faptul ca autorizația vecinului, a fost contestată in instanța cerând anulare pe motiv ca primăria nu trebuia sa îi elibereze autorizație cu regim de înălțime format din: S+P+2e+M și doar S+P+2e. Instanța a hotărât ca autorizația a fost legal eliberată, respingând atat tribunalul cât și curtea de apel ,acțiunea reclamaților.
Cei de la primărie refuzând eliberarea unei autorizatii cu regim format din: S+P+2e+M de teama unor ONG-uri. Cei de făcut in situația asta?

Alte discuții în legătură

Distanta intre constructii jjjrz jjjrz Am cumparat un teren situat la 3 m de un bloc. Locatarii nu sunt de acord ca eu sa construiesc pe acel teren pentru ca le iau lumina soarelui desi construiesc ... (vezi toată discuția)
Reclamatie primarie conste conste Buna ziua, Acum cateva luni langa casa mea s-a ridicat peste noapte o constructie P+2E si hala depozitare. Mentionez ca acum 3 ani am contractat un credit ... (vezi toată discuția)
Construire p+1 in loc de p+2 mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua As vrea sa aflu care sunt consecintele si ce probleme as putea avea, daca in loc de construirea unei case P+2 (pentru care am autorizatie de ... (vezi toată discuția)