avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Plangere la Curtea de Apel impotriva unei decizii a ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Plangere la Curtea de Apel impotriva unei decizii a CNSC

Va rog sa/mi spuneti cum se precedeaza in situatia in care s/a depus o plagere impotriva deciziei CNSC prin care a fost respinsa contestatia agentului economic ,referitor la factorii de evaluare din fisa de date a achizitiei.Noi ca autoritate contractanta ,asteptam primirea unei citatii si apoi inaintam punctul nostru de vedere(intampinarea) .Se poate solicita judecarea in lipsa?Care sunt termenele care se acorda in cauzele judecate de Sectia contencios administrativ si fiscal pentru aceasta speta?
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 15:28, 3 Noiembrie 2009
Corect este de depune punctul vedere, mai corect intampinarea, dupa primirea citatiei si stabilirea primului termen, si conform art. 242 alin. (2) Cod proc. Civ. va puteti judeca si in lipsa daca in intampinare veti solicitat instantei de judecata acest fapt.
Termenele sunt stabilite de catre instanta de judecata, avand in vedere celeritatea judecatii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare motivata la termen AyseG AyseG Buna ziua! imi poate spune cineva daca exista vreo modalitate prin care imi pot motiva absenta la termenul la care am fost citata si sa solicit judecarea in ... (vezi toată discuția)
Declinare solutionare cauza allelena allelena Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie: \"Tip solutie: Declină ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru viteza mihaioctavian mihaioctavian Buna ziua am fost oprit in 2009 de catre un agent care mi-a comunicat ca aveam \"vreo\" 70 de km la ora in localitate. nu mi-a fost dat sa semnez nimic. ... (vezi toată discuția)