avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... copac cazut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

copac cazut

copac cazut pe masina in fata asociatiei, cine raspunde?
Cel mai recent răspuns: castelanul , utilizator 10:43, 10 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria, copacul se afla pe domeniu public si nu pe partile comune ale asociatiei.
multumesc frumos pentru raspuns . am cautat si eu dupa ce am postat intrebarea , m-am grabit si nu am cautat mai intai-scuze pentru aceasta.
Vehiculul era parcat in spatiu cu destinatia de parcare ?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bordura balconului cazuta pe o masina boby89 boby89 Buna ziua, as dori si eu niste lamuriri. Din balcon s-a desprins o bucata de bordura iar aceasta a cazut pe o masina. As dori sa stiu in cazul de fata cine ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.am ... r paul r paul Buna seara.Am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.Am gasit auto blocat de Directia pt Digitalizare si Regenerare Urbana, cu o instiintare ca am ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune auto in urma caderilor de gheata stelu11 stelu11 Mi-sa spart parbrizul datorita ghetii cazute de pe o cladire si intentionez sa-mi recuperez contravaloarea daunelor. Credeti ca este in regula? Intentionez sa ... (vezi toată discuția)