Siabella	                   

Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez ... (vezi toată discuția)
	                    Siabella	                   

Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez ... (vezi toată discuția)

Diana2023	                   

Sunt absolventa de kinetoterapie la UMF Cluj cu aviz de libera practica.
Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a imi deschide un cabinet de ... (vezi toată discuția)
	                    Diana2023	                   

Sunt absolventa de kinetoterapie la UMF Cluj cu aviz de libera practica.
Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a imi deschide un cabinet de ... (vezi toată discuția)

bmd21	                   

Sunt absolvent de kinetoterapie la UNEFS cu libera practica.
Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a imi deschide un cabinet de fizioterapie si ... (vezi toată discuția)
	                    bmd21	                   

Sunt absolvent de kinetoterapie la UNEFS cu libera practica.
Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a imi deschide un cabinet de fizioterapie si ... (vezi toată discuția)