avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se întâmplă cu permisul după sentință
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se întâmplă cu permisul după sentință

Dupa pedeapsa prevazuta la art 91,92 pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice prima abatere primul dosar penal dau ezamen sau il primesc inapoi
Dati examen si primiti altul nou.
Se anuleaza permisul, dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare aveti dreptul sa sustineti examen pentru un nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa complementara raducu27 raducu27 Buna ziua V-as ruga sa ma ajutati daca se poate. Am primita sentinta de 1 an cu suspendare sub supraveghere pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice toma ioan bogdan toma ioan bogdan Buna ziua In octombrie 2008 am depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice peste limita legala. Dupa testarea cu etilotestul si recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)