Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pentru infiintarea PFAului mentionez ca am o diploma a unui curs de HTML (soft de realizare pagini web) dar negarantata de Minister muncii, si in completare (daca este cazu) cu o declaratie de la un fost loc de munca ca am profesat activitatea pentru care se face PFAul.
1. Diploma este de o firma care organizeaza astfel de cursuri, dar nu este avizata de Minister.
2. Tehnoredactor. Activitatea pentru care vreau sa fac PFA am desfasurato in timpul meu liber, am invatato singur, dar acum trebuie sa-mi "legalizez" cumva ceea ce fac si am nevoie de acest PFA.
3. Dupa cum am spus, fisa postului la joburile anterioare nu presupun web design... Dar pot intra in posesia unor recomandari de la Agentii specializate de web design cu care colaborez de 1-2 ani ca web designer.
4. Diploma de absolvire este pe turism ASE Buc. De aceea merg pe ideea acestei diplome dobindite (dar neavizata de Minister) cumulat cu recomandari de la agentiile respective.