avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod caen 6201
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod caen 6201

Buna ziua!
Doresc sa imi infiintez un PFA pe cod caen 6201 (si eventual cod 6202)
Nu am studii superioare dar am lucrat ca Analist Programator Ajutor timp de 8 ani intr-o insitutie de stat (trecuti in cartea de munca).
Am o diploma de absolvire Programare Web (HTML, DHTML, FRONTPAGE) acreditata de Ministerul Educatiei si alte cateva diplome (Depanator calculator hard si soft pe domeniul IT).
Momentan lucrez ca tehnician pe suport IT de 2 ani.
Este posibil sa imi pot infiinta un PFA cu acest cod (6201) in urma activitatii de 8 ani ca Analist Programator Ajutor ?
Am realizat mai multe aplicatii pentru locurile de munca unde am activat si am cunostinte avansate de programare in mai multe limbaje.

MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: cristinaiordanescu978 , utilizator 15:59, 1 Iulie 2022
Salut! Ai reusit? Vreau si eu sa fac acelasi lucru, sunt intr-o situatie similara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6201 virgiliuantonescu virgiliuantonescu Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA pe cod caen 6201 (si eventual cod 6202) Nu am studii superioare dar am lucrat ca Analist Programator Ajutor timp de ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)