avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot gasi o persoana disparuta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot gasi o persoana disparuta?

Asi vrea sa gasesc o persoana disparuta in Germania? Fostul soț e disparut de 1 an,.Pana acum nu la cautat nimeni,Acum eu trebuie sal caut ,am nevoie de el pentru o semnatura privind copilul nostru.Ce trebuie să fac?
Buna seara,
Luati legatura cu autoritatile germane si solicitati-le ajutor.
Incepeti cu cei de la ambasada si apoi cu autoritatile locale de la ultimul loc de domiciliu de acolo.
Cu privire la acea semnatura, ea poate fi suplinita printr-o sentinta judecatoreasca.
In primul rand trebuie o persoana cu grad de rudenie de gradul 1 sa depuna plangere acolo la politia germana sau Consulat .Daca nu aveti pe nimeni in Germania care sa depuna plangere , de asemenea o persoana cu acelasi grad de rudenie sa depuna o plangere la Politia de care apartineti avand cat mai multe date , semnalmente si o fotografie recenta... In cauza se va declansa Urmarirea Internationala si se vor solicita de catre autoritatile romane ,autoritatilor germane cautarea sa pana la gasire. Este important ca persoana care semnaleaza sa fie in grad de rudenie si se va lua in calcul sesizarea dumneavoastra ca persoana straina numai daca se constata cu nu re alte rude care sa solicite cautarea sa si sa confirme ca intr-adevar indeplineste calitatea de persoana disparuta in conditii necunoscute....Lucrurile sunt mai complexe dar in mare cam asa se procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disparitie in italia doruoros doruoros cum as putea sa gasesc o persoana disparuta an italia? (vezi toată discuția)
Disparitie Hristina Alexandra Hristina Alexandra Buna ! Va rog sa ma ajutati , vreau sa dau disparuti 2 barbati in Germania. Au plecat de pe data de 10 Ian ( au plecat sa cumpere o masina ) Am tot vorbit ... (vezi toată discuția)
Persoana disparuta - ce ar trebui sa fac pentru a o gasi? Georgette2011 Georgette2011 Buna ziua. Cum trebuie sa procedez pentru gasirea unei persoane (ruda de familie) cu domiciliul in Canada si cetatenie romana-canadiana. De aproape 3 ani de ... (vezi toată discuția)