avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Se poate incheia contract voluntariat pentru DPO la un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Se poate incheia contract voluntariat pentru DPO la un SRL fara angajati?

Pentru un SRL fara angajati si administrator unic, pot incheia contract voluntariat pentru delegare atributii responsabil cu protectia datelor pentru a evita conflictul de interese? Serviciile prestate nu au caracter de regularitate, fiind unele perioade in care nu sunt clienti!
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Amedeea2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? liliana elena liliana elena Buna seara! Am si eu urmatoarea speta si v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns.In cadrul unei primarii este angajata ca si responsabil achizitii,in baza unui ... (vezi toată discuția)
Presedinte ong drept de semnatura cenzor freex freex Buna ziua! Va rog sa ma clarificati cu urmatoarea problema: Avem un ONG cu 4 membrii fondatori! Din care: 3 sunt in Consiliul Director + 1 cenzor. din ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si angajat in acelasi timp pentru o firma client Arkde Arkde Buna ziua. Am o intrebare pentru voi. Avem urmatorul scenariu. Un administrator al unei firme (SRL), fara angajati, este in acelasi timp si angajat pentru o ... (vezi toată discuția)