avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma pentru cursuri online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma pentru cursuri online

Buna ziua,

As dori sa deschid un centru de cursuri, platforma ( de formare, specializare) si meditatii online atat pentru elevi dar si pentru adulti cu posibilitatea de a-l extinde in viitor ( sali de curs, training-uri etc)

As dori sa stiu care este procedura, pasii, codurile caen, legile ?? mentionez ca doresc sa iau toate aprobarile si acreditarile, pentru a asigura calitate, excelenta, legalitate, diplome in conformitate etc.
multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BazavanRaluca , utilizator 13:12, 1 Iulie 2018
nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce demersuri trebuie facute pentru deschiderea unei scoli de engleza? Pixisoara Pixisoara Buna ziua, Ce demersuri MINIME trebuie facute pentru deschiderea unei scoli de engleza? Firma IMM deja exista cu cod caen 5829, alte programe software si ... (vezi toată discuția)
Pasi minimi necesari pentru deschiderea unei scoli de catre un imm AcumoriNiciodata AcumoriNiciodata Buna ziua, Ce demersuri MINIME trebuie facute pentru deschiderea unei scoli de engleza? Firma IMM deja exista cu cod caen 5829, alte programe software si ... (vezi toată discuția)
Infiinatre centru cursuri predare engleza develinne develinne Buna ziua! Doresc sa infiintez un centru de predare Lb Engleza. Vreau sa ma axez pe lectiile one2one, si doresc sa le ofer cursantilor posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)