avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Detalii garantie piese auto RCA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Detalii garantie piese auto RCA

Buna ziua!
Am reparat masina proprietate personala in baza unui dosar RCA in care aveam calitate de pagubit. Service-ul auto este listat de cei de la City Insurance (emitentii RCA-ului) ca fiind unul partener.
Mi-au fost schimbate piesele: aripa dreapta fata, far drepta, amortizor dreapta fata, fuzeta amortizor dreapta fata si ulterior caseta directie si cablaj electric. In afara de asta, mi-au mai fost indreptate/vopsite bara fata, bandouri, portiera fata dreapta, portiera spate dreapta.
Masina a stat 35 de zile in service (in mare datorita faptului ca am discutat amiabil cu ei si nu am pus presiune, au refacut dosarul de cateva ori, ori de cate ori trebuia adaugata o piesa).
Ieri am fost si am intrat in posesia masinii dar nu am primit acte de nici un fel si de aceea intreb: ar trebui sa primesc garantie la manopera si la piese ? Facturile pt. piese sunt emise intre Importatorul de piese si City Insurance... iar manopera se factureaza intre Service si City Insurance. Deoarece nu sunt cel mai multumit de serviciile prestate si datorita faptului ca au fost schimbate amortizor, fuzeta, caseta de directie (piese ce initial functionau si nu se regaseau pe deviz) doresc sa stiu daca peste doua saptamani se intampla ceva, beneficiez de garantie ? In baza caror acte ?
Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
T.J., utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Întârziere reparație mașinã pe polița rca a soferului vinovat Paharnic Paharnic În 30.11.2013 un aigurat Groupama a tăiat curba, a intrat pe contrasens și mi-a lovit mașina, o Honda Accord din 2007. Am făcut constatare ... (vezi toată discuția)
Problema dosar dauna fondul de garantare arsene21 arsene21 Salut, Am urmatoarea problema. In urma unui accident, masina mi-a fost avariata atat fata cat si spate iar cel vinovat avea asigurare la Astra. Am luat ... (vezi toată discuția)