avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre sporuri

un casier din primarie poate sa ia un spor de toxicitate pentru ca umbla cu banii , daca da care este articolul de lege.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 3 Iulie 2018
Poate sa ia in conditiile prevazute de HG nr. 569 din 4 august 2017 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă, precum și condițiile de acordare a acestuia pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Administrație" din administrația publică locală.
[ link extern ]

art.8
Locurile de muncă, categoriile de personal și stabilirea concretă, de la caz la caz, a sporurilor pentru personalul care își desfășoară activitatea în condiții periculoase sau vătămătoare se aprobă de ordonatorul principal de credite, la propunerea structurii cu atribuții în domeniul resurselor umane, cu consultarea sindicatelor sau a reprezentanților salariaților, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri carnetel carnetel pentru un casier din primarie se poate da spor de toxicitate pentru ca umbla mereu cu mana pe bani? dar spor de stres pentru ca are direct tangenta cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav sunt angajată la primăria de unde locuiesc, am făcut cerere pentru acordarea ... (vezi toată discuția)
Spor bibliotecă Tessa99 Tessa99 Bună ziua Lucrez la bibliotecă și până acum nu am beneficiat de sporul pentru condiții vătămătoare. Vă rog să îmi spuneți dacă se mai acordă ... (vezi toată discuția)