avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala vanzare bunuri din locuinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala vanzare bunuri din locuinta

Buna ziua, am mare ajutor de un sfat.In urma cu jumatate de an talal meu a decedat fulgerator in locuinta de la tara, mosterire de la parintii sai si unde mai are dreptul inca un frate. In acea locuinta am avut un numar de 9 utilaje pentru confectii proprietatea mea pe care le-am depozitat acolo pentru o vreme. Dupa moartea tatalui meu nu am mai avut acces in acel imobil, Acum sunt in procedura de a face dezbaterea succesiunii si partaj. In acest timp fratele tatalui meu mi-a vandut toate utilajele.
Am rugamintea sa ma sfatuiti daca plangerea penala o fac pentru infractiunea de furt sau pentru ce alta infractiune? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Casa-mostenire ely_3n ely_3n O sa trec direct la problema fara a mai recurge la vreo introducere. Povestea pe scurt Eu si parintii mei am vandut apartamentul in care stateam si ne-am ... (vezi toată discuția)
Teren vândut pe baza coincidenței de nume al unui moștenitor cu cel al cu tatălui său (fără a se dezbate succesiunea): ce probleme ar putea apărea? georgica107 georgica107 Va supun atentiei urmatoarea posibila situatie: intr-o familie avem tata si doi fii, unul din fii cu acelasi nume si prenume cu tatal. In 2005, tatal moare, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! dupa moartea tatalui am facut succesiunea la casa. ... ionneamtu68 ionneamtu68 Buna seara! Dupa moartea tatalui am facut succesiunea la casa. In timpul vietii parintii mi-au facut act de vanzare -cumparare cu clauza de habitatie.Mentionez ... (vezi toată discuția)