avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu viza de flotant ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu viza de flotant ?

Sunt student si as dori sa ma inregistrez ca persoana fizica autorizata. Problema e ca acum stau in gazda la o ruda in alt oras decat cel unde am domiciliul alaturi de parinti. Mi s-a spus ca imi trebuie contract de comodat de la gazda ca sa pot stabili ca sediu social domiciliul acesteia, insa stiu ca viza de flotant e mai "puternica" decat contractul de comodat.
Intrebarea mea este daca pot inlocui contractul de comodat cu viza de flotant intrucat e posibil sa-mi trebuiasca si la scoala de soferi in viitorul apropiat.
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Amenda viza de flotant George_Mihailov George_Mihailov Sunt student in anul 1 in constanta si am primit intr-o seara amenda pentru viza de flotant...politistul nu s-a legitimat cand m-a oprit pe strada....ca urmare ... (vezi toată discuția)
Pot face scoala de soferi in alt oras fara mutatie? razvan217 razvan217 Buna ziua, Vreau sa ma apuc de scoala de soferi si sunt curios daca o pot face fara mutatie sau ce ar trebui sa fac,, unde sa ma duc mai exact. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiul locativ - dezavantaje pentru proprietar beeram beeram Buna ziua, Am o prietena careia ii expira buletinul si m-a rugat sa o iau in spatiu locativ ca sa aibe domiciliul in orasul in care stam, deoarece ea este ... (vezi toată discuția)