avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent gemeni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent gemeni

Buna ziua
Urmeaza sa reiau activitatea la locul de munca,precizez ca ma aflu in concediu de crestere copil-gemeni si as vrea sa beneficiez de stimulent si am aflat ca acesta se da in functie de nastere indiferent ca este singulara sau multipla,ceea ce nu mi se pare corect
Exista vreo modalitate de a contesta aceasta decizie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 4 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia o puteti contesta la instanta de judecata.
Multumesc de raspuns!
As avea castig de cauza? Nu as vrea sa imi irosesc timpul.
Cam greu de precizat , daca aveti sau nu castig de cauza.

Sesizati in scris ANPIS si/sau Ministerul Muncii , astfel incat sa vedeti care este baza legala a argumentarii lor in cazul unui refuz.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil AncaIoanaGal AncaIoanaGal Buna,as avea nevoie de un sfat sau de o indrumare la dumneavoastra...Momentan sunt in ccc,bebe are 1 an si 7 luni,si sunt insarcinata din nou,DPN 15 ... (vezi toată discuția)
Prima de 500 de lei de reintoarcere la munca - situatie speciala Tonia30 Tonia30 Buna ziua, ma aflu intr-o situatie mai speciala. Am 2 joburi, am stat 10 luni acasa in concediu de crestere a copilului si as vrea sa ma reintorc la munca, ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent insertie l66/2016 OanaGeorgescu OanaGeorgescu Buna ziua, Va rog sa ne ajutati (pe beneficiari si pe cei de la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială) sa clarificam cum se vor aplica ... (vezi toată discuția)