avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrare audio proba in dosar penal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrare audio proba in dosar penal?

Buna,
La inceputul anului am avut un accident de masina cand am lovit un om ce a stat in spital 30 zile iar apoi urma sa vedem cate zile in total are nevoie de ingrijire medicala. Intre timp am purtat o discutie cu sotia accidentatului pentru a vedea daca putem sa ajungem la intelegerea partilor. In discutie s-a mai aberat pe alocuri. In cazul in care ea a inregistrat acea discutie o poate folosi ca proba in instanta impotriva mea?
Multumesc mult de tot!
P.S. In momentul discutiei nu se incepuse urmarirea penala
Cel mai recent răspuns: claudiuh , utilizator 19:31, 11 Ianuarie 2010
Eu zic sa va intelegeti.
E mai bine asa.
Da, poate fi incuviintata de catre organele judiciare, daca n-a fost facuta cu incalcarea dispozitiilor legale .(asa pare , din relatarea dumneavoastra)
Faceti dovada in instanta ca v-ati interesat de starea victimei- ati fost la spital, i-ati platit spitalul ,etc., ca imediat dupa accident l-ati transportat la spital. Faceti vorbire de faptul ca ati avut o atitudine sincera in fata organelor de urmarire penala ,ca este prima data. Cel mai simplu ar fi sa va luati un aparator din oficiu.
Pana in acest moment nu s-a inceput nimic. Nu stiu cate zile i-au fost date ca ingrijire medicala. In cazul in care are mai mult de 60 nu ma mai pot intelege cnf legii... Totusi ea poate folosi acea inregistrare ? Eu nu am de ce sa ma tem in cazul in care ea nu o taie modifica etc. Multumesc
Solutii exista, dar vad ca aveti o problema cu inregistrarile.
Ati incalcat siguranta nationala, sau ce?

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbire CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Intr-o cauza penala aflata pe rolul instantei de fond au fost depuse ca probe de procuror transcrierea a doua discutii telefonice purtata de un ziarist cu un ... (vezi toată discuția)
Reclamare abuz de drepturi , pe baza unei inregistrari : este posibil? pynu pynu Buna ziua in luna noiembrie anul trecut am avut un accident cu victima , in care victimei i s-a dat diagnostic contuzie toraco-lombara . Dupa cateva zile de la ... (vezi toată discuția)
Ce despagubiri trebuie sa platim in urma unui accident de masina? Ani cosma Ani cosma Buna ziua! Sotul meu a provocat un accident de masina (nu a acordat prioritate), soferita din cealalta masina avand 3 coaste rupte si o pasagera cu mana ... (vezi toată discuția)