avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda taxa pod Fetesti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda taxa pod Fetesti

Buna seara! Pe data de 18.04 ac, mi-am vandut masina, cu forme legale. Azi, 05.07 am primit amenda pentru neachitarea taxei de pod de la Fetesti, culmea din data de 18.04, ziua in care am vandut si instrainat masina, noul proprietar omitand sa achite trecerea. Spuneti-mi, va rog, care sunt parghiile legale de contestare a amenzii si anularea procesului verbal de constatare a contraventiei. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:45, 6 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In teremen de 15 zile de la comunicarea PV puteti formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda masina vanduta mariusastra mariusastra Buna ziua acum 3 ani de zile am vandut o masina cu contract de vanzare legal si i am dat si fiscalul masini noului propietar dar noul propietar nu a continuat ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie si eliberare certificat de grefa Nik90 Nik90 Buna seara, Va scriu aceste randuri in speranta ca cineva sa ma ajute cu un sfat juridic. Anul trecut mi-am vandut masina conform cu reglementarile legale in ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta, plangere contraventionala nutzzu nutzzu Buna ziua.Azi am primit prin posta o amenda pt ca autoturismul pe care l-am avut ar fi ciculat fara rovignetei.Data la care a comisa fapta este de ... (vezi toată discuția)