avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... asigurare auto falsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

asigurare auto falsa

buna ziua in anul 2006 am cumparat o masina fara ca eu sa stiu ca are asigurare falsa . amenda 2400e si 6 saptamani inchisoare. mai pot intra pe teritoriul germaniei dupa 12 ani sau poate sa prescris. multumesc

Alte discuții în legătură

Dragi romani din germania va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar dan moise dan moise Domnilor avocati, va rog sa ma ajutati in anul 2006 am cumparat din franta un autoturism care,fara sa stiu avea asigurare falsa.Dupa un timp petrecut ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto falsa danbarlad danbarlad Buna ziua.in anul 2006 am cumparat din franta un autoturism care,fara sa stiu avea asigurare falsa.Dupa un timp petrecut in Romania am vrut sa revin in ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania - amenda neplatita (am circulat cu masina radiata si asigurare falsa) danbd danbd Buna ziua.in anul 2006 am cumparat din franta un autoturism care,fara sa stiu avea asigurare falsa.Dupa un timp petrecut in Romania am vrut sa revin in ... (vezi toată discuția)