cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 Nitu Roxana 
	    	Utilizator

Nitu Roxana 
	    	Utilizator	    

marianliviuh 
	    	Utilizator

marianliviuh 
	    	Utilizator	    

marianliviuh, utilizator
 marianliviuh, utilizator 	
			 Nitu Roxana 
	    	Utilizator

Nitu Roxana 
	    	Utilizator	    

ellaene	                   

In urma unui accident auto, in care am avut umarul luxat(am certificat medico-legal si scrisoare medicala) si masina avariata,se mai poate face ceva pentru ... (vezi toată discuția)
	                    ellaene	                   

In urma unui accident auto, in care am avut umarul luxat(am certificat medico-legal si scrisoare medicala) si masina avariata,se mai poate face ceva pentru ... (vezi toată discuția)

Cosmin Tudor	                   

buna ziua. va rog sa ma ajutati cu cateva pareri despre urmatoarea situatie. am o ruda care a suferit un accident de circulatie. Un sofer a lovit-o pe trecerea ... (vezi toată discuția)
	                    Cosmin Tudor	                   

buna ziua. va rog sa ma ajutati cu cateva pareri despre urmatoarea situatie. am o ruda care a suferit un accident de circulatie. Un sofer a lovit-o pe trecerea ... (vezi toată discuția)

Stanl3y	                   

Buna ziua. In urma cu o luna am avut un accident rutier in care a fost vatamata corporal usor o persoana stiu sigur ca nu are mare lucru nu a fost internata in ... (vezi toată discuția)
	                    Stanl3y	                   

Buna ziua. In urma cu o luna am avut un accident rutier in care a fost vatamata corporal usor o persoana stiu sigur ca nu are mare lucru nu a fost internata in ... (vezi toată discuția)