Buna ziua. Suntem mai multe familii chiriase intr-o cladire ce se afla sub administrarea (r)Apps. ultimul act aditional al contractului de inchiriere a fost in 2015 (si acela l-am primit pe la jumatatea anului respectiv), de atunci s-a continuat prin acord tactit, pe facutura stipluandu-se clar ca se ia chiria conform contractului si ultimului act aditional. De 2 luni este specificat pe factura ca este vorba de " folosinta spatiu fara titlu in cadrul imobilului". Luna trecuta am primit notificare cum ca trebuie sa facem dovada venitului net pe fiecare membru de familie pe perioada 2016,2017,2018 pentru a stabili noua valoare a chiriei astfel incat sa acopere "cheltuielilesucursaleiaferente acestor spatii,inclusiv cheltuielile necesare cu reparatiile si intretinerea imobilelor" . Tin sa mentionez ca aceasta cladire este una veche de peste 60 de ani, se afla intr-o stare deplorabila, necesita reparatii ( de la tevi, canalizare, acoperis, pereti, cladirea se rupe efectiv in doua ) lucuru care este stiut si am notificat de multe ori Apps de urgenta acestor lucrari, dar care nu s-au efectuat pana in prezent.In aceasta cladire nu au fost spatii locative ci magazii, ateliere, laboratoare, noi cu acordul administratiei am modificat astfel incat sa devina locuibile. Reprezentatul nostru a incercat sa ia legatura cu directorul Apps Bucuresti pentru a discuta legat de situatia locativa( daca tot facem noi contracte, macar sa intervina cu reparatiile ce trebuiau sa fie facute deja), dar demersurile lui s-au lovit de un "zid". Desi a incercat si pe cale politica sa ajunga sa ceara o intalnire. a fost refuzat indirect. Dorim sa stim ce sanse ar fi daca actionam in instanta (eventual pentru cumpararea spatiilor) sau sa le facem dovada veniturilor cu sanse destul de mari sa nu se schimbe nimic si noi sa platim pentru reparatia cladirii.