avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un instructor auto

Buna seara, va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi cu privire la incidentul ce mi s-a intamplat. In urma unor sicanari in trafic cu o doamna soferita, in dreapta avand un domn instructor auto, afland ulterior de profesia acelui domn, am fost urmarita si in aproximativ 300m mi s-a blocat sensul de mers, fiind nevoita sa pun frana si sa opresc masina, ca acel domn sa coboare din masina sa ma agreseze verbal, sa-mi deschida portiera, nefiind portierele blocate, si sa ma agreseze si fizic, scuipandu-ma. Nu am mers imediat la politie, pentru ca nu stiam cine este acel domn, dar am reunoscut-o pe soferita si ulterior am aflat. Vreau sa depun plagere la Politia locala, avand la dispozitie 90 de zile. Nu am martori, eram singura in masina, de asta si-a permis acel, asa zis domn, sa recurga la acest comportament de golan...intrebarea mea este, ce sanse am sa fie sanctionat, in conditiile in care, cand s-a vorbit cu el la telefon, nu mai recunoaste nimic, el avand trei martori in masina care presupun ca vor fi invatati sa nu recunoasca nimic. Mai mult de atat, unde as putea face plangere pentru acest instructor auto independent, care dupa parerea mea, nu ar trebuie sa mai profeseze, daca ii invata acest comportament si pe viitorii soferi, sa blocheze masini si sa scuipe in trafic doamnele soferite. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ciufi80 , utilizator 16:00, 19 Iulie 2018
1. Referitor la cele specificate "...am aflat ulterior, domnul este anchetat ca a fost prins baut la volan... ".
Acel "instructor" mai este in posesia permisului de conducere ??? Nu a fost retinut ???
Interesati-va.
Daca raspusul este "DA", este o situatie foarte grava.
Decade din drepturile de "instructor auto".

2. Recititi cu atentie sugestiile mentionate de catre "grosuanatolie,Utilizator,22:57, 18 Iulie 2018".
Sunt excelente !!!
Adevarul, pana la urma, va iesi la suprafata.

3. Ati retinut nr. de inmatriculare al autovehiculului care v-a sicanat in trafic ???

Mult succes.

Multumesc din suflet, pentru sfaturi! A fost primul meu incident in trafic si nu am stiut cum sa reactionez, fiind socata. Am aflat ulterior ca trebuia, imediat, sa sun la 112. Asa voi face pe viitor, dar sper sa nu mai am parte de astfel de incidente. O zi buna!
Am retinut numarul de inmatriculare si l-am mentionat in plangeri. Sa nu se inteleaga gresit din titlu, pe care nu l-am pus eu, domnul instructor auto se afla in dreapta, la volan fiind o doamna soferita, care a fost influentata de acest domn sa ma urmareasca, ca sa ma blocheze si sa ma scuipe. Masina, fiind de scoala, avea si domnul un rand de pedale, deci practic era condusa de el, iar cand am fost blocata, domnul s-a repezit spre volan si a tras de el. Cat despre sugestiile mentionate de grosuanatolie, le-am citit si i-am multumit, voi fi pregatita data viitoare, dar sper sa rezolv si data asta, ca acest individ sa plateasca. Multumesc mult! O zi buna!
ciufi80, utilizator
Bună ziua,

Eu am modificat titlul topicului, dar am făcut-o preluând expresiile dumneavoastră. Chiar și așa, eu zic că se înțelege din sintagma mașină-școală că e vorba despre o cursantă a instructorului respectiv, chiar dacă ați folosit cuvântul șoferiță :)

Mulțumesc pentru înțelegere, vă doresc succes în demers și o zi frumoasă!
Manuela
Buna ziua, doamna Manuela! Va rog frumos sa modificati titlul "Am fost agresata verbal si fizic, in trafic, de un instructor auto", daca se poate. In ziua incidentului, nu stiam ca masina era "masina-scoala", afland ulterior, iar doamna de la volan nu era cursanta, era soferita pentru masina domnului, care e anchetat ca a fost prins baut la volan,deci nu mai are drept sa conduca. Utilizatorii sunt dusi in eroare de titlu. Nu instructorul era la volan, dar el m-a agresat verbal si fizic, si fiind masina de scoala folosita, in acea zi, in scop personal, a folosit si domnia sa pedalele duble din masina sa puna frana si sa ma blocheze.

Multumesc mult! O zi placuta!
ciufi80, utilizator

Alte discuții în legătură

Cercetare penala cziegler cziegler Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)
Accident auto provocat de proprietarul mașinii, care stătea în dreapta șoferului și a tras de volan. acum tot el are pretenții la despăgubiri, ce credeți că poate să obțină? tytyrez77 tytyrez77 Am si io o problema acum doua luni fiica mea inpreuna cu o fata si cu prietenul acesteia au plecat cu masina sa ia 2 pungi de seminte la un moment dat fiica ... (vezi toată discuția)
Nebuni la volan. cum ii strangem marshanna marshanna Buna ziua, O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)