constantinescu georgeta	                   

Am deschis succesiunea la notariat unde fiica sotului nu vrea sa i,i acorde dreptul meu de creanta.In sentinta de divort cu fosta sotie scrie ca ea a refuzat ... (vezi toată discuția)
	                    constantinescu georgeta	                   

Am deschis succesiunea la notariat unde fiica sotului nu vrea sa i,i acorde dreptul meu de creanta.In sentinta de divort cu fosta sotie scrie ca ea a refuzat ... (vezi toată discuția)

raamonaag	                   

Buna ziua , 
sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem .
Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)
	                    raamonaag	                   

Buna ziua , 
sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem .
Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)

constantinescu georgeta	                   

Sotul meu a decedat si am deschis succesiunea.Fosta sotie. vine cu pretentii patrimoniale acum dupa 38 ani de la divortul lor .Precizez ca in sentinta de ... (vezi toată discuția)
	                    constantinescu georgeta	                   

Sotul meu a decedat si am deschis succesiunea.Fosta sotie. vine cu pretentii patrimoniale acum dupa 38 ani de la divortul lor .Precizez ca in sentinta de ... (vezi toată discuția)