avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate vaucer vacanta profesor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

vaucer vacanta profesor

Buna ziua, doresc sa stiu daca beneficiez de vaucer de vacanta pentru anul scolar 2017-2018, in conditiile in care am intrat in CM la inceputul lunii iulie si incapacitatea se va desfasura pe intreaga perioada a vacantei. vad ca situatia nu este precizata niicunde in lege. Acceptarea vaucerului de vacanta poate afecta ulterior plata cv. concediului neutilizat? In perioada de recuperare, fiind in concediu medical, voi putea sa-mi petrec CM intr-o statiune?

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu daca sotul meu, profesor, are dreptul la banii de vacanta pentru anul 2013. Conditiile pentru care va intreb sunt urmatoarele: pana in 19 ... (vezi toată discuția)
Concediu cospyn cospyn \\"Sunt incadrata pe post din septembrie 2013, pe perioada determinata ( am obtinut postul in urma participarii la concurs, insa nu am definitivatul). In ... (vezi toată discuția)