avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Înmatriculare auto

Am cumpărat un golf 3 în 2011 de la un proprietar. În talon este numele persoanei de la care am cumpărat mașina dar am primit și certificatul fiscal fără sa îl depun in primărie deoarece îl primisem la o luna după ce l-am cumpărat.cand am cumpărat mașina am făcut un contract de vânzare cumpărare. În 2016 am vândut auto și am făcut o chitanță de mana.
Noul proprietar a primit toate documentele în afara de certificatul fiscal de la mine deoarece eu nu am depus fiscalul la primărie deci nu are fiscal de la mine. Acum noul propietar m-a sunat sa întram în legalitate cu actele motivul fiind noua lege pt înmatriculări auto. I-am propus sa plătesc 2 treimi eu și o treime el. Am fost refuzat spunând ca el a plătit suma care am cerut-o iar eu am răspuns ca a știut ca nu sunt propietar.
Ce pot sa fac deoarece nu pot sa suport toată suma eu.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:33, 9 Iulie 2018
vanzarea unui autoturism fara fiscal e nula de drept. cumparatorul va poate aduce masina inapoi si sa va ceara toti banii platiti pe ea. dar asta e un lucru pe care il stiati deja

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere auto scor scor Buna ziua. Am cumparat un autoturism adus din germania Pe actele auto sunt trecuti fostul proprietar si actualul detinator al certificatului de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Transcrierea dreptului de propietate autovehicul bogdanv12 bogdanv12 Buna ziua ! Detin un autoturism cumparat in 2016 de la un propietar din jud,Giurgiu eu fiind din jud Dambovita,,eu nu am trecut inca masina pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)