avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj divort

Salutare. Am o intrebare legata de urmatoarea situatie: Daca un cuplu a divortat dupa o casnicie indelungata dupa care au inceput demersurile de partaj pentru locuinta, si sunt proprietar respectiv coproprietar, poate unul din ei sa solicite un procentaj mai mare de 50% din valoarea sa? Mentionez ca e vorba de comportament abuziv din partea sotului si adulter din partea sotiei. De asemenea pe o perioada de cativa ani, dansa nu a avut acces la acea locuinta, sotul schimband butucul de la usa si lacatul de la corespondenta. Ca adaugare, sotul a insistat sa primeasca un procent de 75% pe motivul ca ar fi achitat mai multe datorii decat sotia. Daca se poate acest lucru, este vreun mod de a proceda pentru a egaliza impartirea valorii intre cei doi?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 08:08, 10 Iulie 2018
Cotele fiecarui sot se vor stabili in functie de cat vor reusi sa isi dovedeasca fiecare cota de contributie la dobandirea bunurilor comune.
Cotele fiecarui sot se vor stabili in functie de cat vor reusi sa isi dovedeasca fiecare cota de contributie la dobandirea bunurilor comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj Adycristina Adycristina Cum se impart bunurile daca un barbat s-a casatorit cu o tipa care dupa ce i-a stricat casnicia desi avea un copil l-a facut sa-i treaca apartamentul pe nume ... (vezi toată discuția)
Partaj. cote-parti cadian cadian In cazul unui divort, daca cei doi copii (unul major si unul minor) raman cu tatal lor in apartamentul dobandit in timpul casniciei, atunci mama la cat din ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns pentru adulter in caz de divort iade iade Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: ce se poate intampla in cazul unui divort, daca unul dintre soti aduce dovezi in ... (vezi toată discuția)