avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli in legatura cu proprietatea comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli in legatura cu proprietatea comuna

Buna ziua!
Locuiesc intr-un bloc impreuna cu alte 7 familii.Nu a fost constituita asociatia de locatari.Unul din proprietari care locuieste la ultimul etaj, a procedat la repararea acoperisului, in regim propriu, fara a solicita acordul celorlalti prprietari.
In vederea efectuarii lucrarilor a fost angajata o firma din ungaria.In acest sens a fost incheiat un contract intre firama exectanta si proprietarul apartamentului respectiv, ca persoana fizica, fiind specificat : lucrari de reparatii ale acoperisului apartamentului nr 23 din blocul de la adrsa respectiva.
S-a emis factura si chitanta pentru respectiva persoana in forinti.
Va rog, in urma celor de mai sus, sa-mi specificati daca am obligatia de a contribui financiar la acete lurari. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:29, 4 Noiembrie 2009
Eu sunt pentru traiul intr-un mediu organizat. Poate ca este o deformatie profesionala, dar am remarcat ca acolo unde nu exista aceasta organizare administrativa e suficient sa apara ceva/cineva nou care sa strice linistea si lucrurile pot aluneca in conflicte care sa dureze cu anii si care la randul lor sa alimenteze alte conflicte. Oamenii dintr-o comunitate, chiar si una mica se mai muta, vin altii in locul lor, apar mode, apar trenduri, unii vor, altii nu vor, nimic nu ramane la fel mult timp.

Dar iata, sunt 8 apartamente si deja unul pune intrebarea "daca este obligat"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari pe spatiul comun fara acordul proprietarilor migaste migaste Administratorul invoca un articol din Codul civil pentru a face reparatii la spatiul comun fara acordul celorlalti proprietari, dar vrea ca lucrarea sa fie ... (vezi toată discuția)
Cum ma poate obliga vecinul de la et.4 sa-i platesc acoperisul? amiali amiali Buna ziua, Va deranjez deoarece am o nedumirire: locuiesc la parterul unui bloc de proprietari si vecinul de la et.4 de pe tronson cu mine si-a reparat ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI Buna ziua, vreau sa stiu daca exista o lege prin care locatarii unui bloc sa fie constransi pt a participa la reparatiile scarii. In cazul nostru, este ... (vezi toată discuția)