avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Este nevoie de ITP pentru un moped nou?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Este nevoie de ITP pentru un moped nou?

Buna ziua,

Am cumparat de la o firma un moped nou, care are anul de fabricatie 2009 insa nu a fost niciodata rulat (are 0 km) si nu a fost luat in evidenta de vreo primarie.
Cartea de identitate a mopedului a fost facuta de firma respeciva in anul 2017.
Cei de la Politia Locala nu vor sa-l inmatriculeze pe motiv ca nu are ITP.
Din cate stiu, pentru orice mijloc de transport nou, ITP-ul este valabil 2 ani de la data cumpararii,
Exista vreo cale sa evit deplasarea la RAR? Deoarece trebuie facuta pe platforma.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatricularea unei masini popdoru popdoru am cumparat de la cineva o masina adusa din Polonia la care mi-a dat cartea de identitate a masinii si talonul , actele fiind valabile pana la data de 13 iulie ... (vezi toată discuția)
Detin o masina care a fost cu volan pe dreapta. dupa mutarea ... mihaipersa88 mihaipersa88 Detin o masina care a fost cu volan pe dreapta. Dupa mutarea volanului, am facut omologarea la RAR, unde mi-a schimbat cartea de identitate, si am primit o ... (vezi toată discuția)
Efectuare inspectie itp auto fara penalizare raduiulian raduiulian Buna ziua, M-am intors din strainatate iar autoturismul l-am lasat acasa. ITP este expirata de 5 luni si doresc sa ma duc din nou la o statie ITP pentru ... (vezi toată discuția)