avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Detin o masina care a fost cu volan pe dreapta. Dupa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Detin o masina care a fost cu volan pe dreapta. Dupa mutarea ...

Detin o masina care a fost cu volan pe dreapta. Dupa mutarea volanului, am facut omologarea la RAR, unde mi-a schimbat cartea de identitate, si am primit o carte noua.
Pot sa vand masina cu cartea de identitate necompletata si cu talonul vechi? Si sa se treaca doar noul proprietar la prima rubrica?
Detin daca e nevoie si copia cartii vechi ce este anulata, pe care sunt eu singurul proprietar in tara.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2022
mihaipersa88, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:19, 11 Noiembrie 2022
puteti, dar clientul va trebui sa faca RAR-ul din nou
Ce legatura are RAR-ul cu inmatricularea? Masina este inmatriculata pe numele meu, si am talonul cu ITP valabil.
ITP-ul s-a facut cu cartea noua, doar ca nu sunt trecut ca proprietar pe carte. Cartea este noua si necompletata cu datele mele.
Iar omologarea este facuta, deci nu cred ca mai are nici o treaba cu RAR-ul sa o mai faca inca o data, altfel nu imi dadea cartea noua...

adriandimitriu a scris:

puteti, dar clientul va trebui sa faca RAR-ul din nou

talonul nu mai corespunde cu autoturismul, fiindca ati modificat volanul. nu corespunde nici cu CIV, fiindca aceea e doar un tipizat necompletat. ce e asa greu de inteles?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dimensiunile rotilor nu corespund cu dimensiunile din certificat suciusmihai suciusmihai buna ...pe masina am genti pe 15 iar in talon de 14.....cum trebuie sa procedez.....va multumesc..... (vezi toată discuția)
Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)