avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Viza de flotant
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Viza de flotant

Buna ziua ! Doresc sa-mi fac viza de flotant in orasul in care am resedinta. Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul printr-un agent imobiliar fara ca acesta sa fie inregistrat la notariat, sau la ANAF. As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a intra in posesia vizei de flotant si daca trebuie lunar sa achit si alte taxe pe langa chirie.
Cel mai recent răspuns: IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN , Avocat 21:54, 10 Iulie 2018
Bună seara! De obicei, agenții imobiliari încheie contracte de vizionare, în sensul că după ce ați fost la adresă cu ei nu veți încerca, în mod direct, să luați legătura cu proprietarul, fără să le achitați comisionul, nu-i interesează contractul dvs de închiriere, ei fiind terți în raport cu acesta. Dacă nu aveți un contract valabil în fața autorităților (evidența populației) pt că nu e înregistrat (la ANAF) atunci e necesar acordul găzduitorului pt reședință, mai concret, trebuie să meargă proprietarul (la evidența populației) cu actul de proprietate și să-si dea acordul pt reședința dvs, altfel nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme viza de flotant vip2you17 vip2you17 Buna ziua am o problema de curand am dat in garantie la un agent de imobilar 420 euro plus 140 euro chiria mia dat un contract de inchiriere in regim comodat ... (vezi toată discuția)
Chirias cu contract de inchiriere fara stampila anaf zadirion zadirion Sunt in Bucuresti. Ma aflu in imposibilitatea de a obtine viza de flotant deoarece copia mea dupa contractul de inchiriere nu contine stampila ANAF, doar ... (vezi toată discuția)
Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)